Robne marke

AMORTIZERI :

1. MONROE       http://www.monroe.com/
2. KAYABA        http://www.kyb.com/

3. SACHS           http://www.zf.com/na/us/sachs/  
4. BILSTEIN    
http://bilstein.com/

5. MEYLE          http://www.meyle.com/EN/Automotive-spare-parts.html

 OPRUGE:

1. KILEN       http://www.kilensprings.com/
2. MONROE  http://www.monroe.com/
3. KAYABA   http://kyb.com/
4. CS             http://www.coil-springs.de/index_eng.html

DELOVI TRAPA:

1. MOOG      http://www.moog-suspension-parts.com/
2. DELPHY   http://delphy.com/manufaktures/auto/
3. MEYLE     http://meyle.com/EN/Automotive-spare-parts.html
4. OPTIMAL http://www.optimal-germany.com/en
5. OCAP       http://www.ocap.it/home.asp

 

KOčIONI SISTEMI:

1.DELPHY     http://am.delphi.com/products/parts/brakes-index/
2.TEXTAR     http://www.textar.com/
3.MEYLE       http://www.meyle.com/EN/Automotive-spare-parts.html
4.FERRODO  http://www.ferodo.co.uk/ferodo_web/
5.TRUSTING http://www.trustingparts.com/brake/index-en.html

HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI:

1.GKN   http://www.gkndriveline.com/drivelinecms/opencms/en

LEŽAJEVI – PUMPE:

1.SKF   http://www.skf.com/portal/skf/home

SETOVI KVAČILA:

1.LUK      http://www.luk.com/content.luk.de/en/products/clutch_systems_new/clutch_systems_new.jsp
2.SACHS  http://www.zf.com/na/content/en/united_states/sachs_us/homepage_sachs_us/homepage_sachs_us.html

ODRŽAVANJE MOTORA:

KAIŠEVI I ŠPANERI :

1.SKF       http://www.skf.com/portal/skf/home
2.DAYCO http://www.dayco.com/
3.GATES  http://www.gates.com/


ULJE :

1. CASTROL http://www.castrol.com/castrol/castrolglobalhomeflash.do
2. MOBIL       http://www.mobil.com/glp/Default.aspx?country=us&language=
3. ELF            http://www.lubricants.elf.com/lub/content/NT00082C6E.htm
4. TOTAL      http://www.lubricants.total.com/lub/content/NT00077632.htm
5. SELENIA   http://www.flitalia.it/it/fl/index.php


FILTERI:

MANN           https://www.mann-hummel.com/corp/produkte/oelfiltration/
CHAMPION  http://www.federalmogul.com/en/AftermarketSolutions/EMEA/ServiceSolutions/Products/ChampionFilters/
UFFI              http://www.ufi.it/
CLEAN          http://www.clean.it/indexpage.asp?IDPage=249

GUME:

MICHELIN    http://www.michelin.com/corporate/
GoodYear      http://www.goodyear.com/
BFGoodrich  http://www.bfgoodrich.com/
FULDA         http://www.fulda.com/fulda_home_en/
SAVA                http://www.sava-tires.com/sava/emea/index.jsp
TIGAR          http://www.tigar.com/tigar.php?str=100&lg=sr

MONROE započinje sa radom jos davne 1917. godine, kada je Charles Sumner McIntyre stvorio malu zanatsku radionicu za izradu automobilskih delova u blizini grada Monroe, kraj Detroita. Jedan od prvih proizvoda namenjen tržištu bile su pneumatske pumpe za točkove – tadašnja originalna oprema svakog automobila.
Već 1927 godišnja proizvodnja je dostigla 15 miliona komada, a glavni kupac je bila kompanija Ford, za svoj čuvni model T. Želeći joč više da poboljša komfor u vožnji, Charles McIntyre je naložio svojim inženjerima da osmisle novi proizvod, koji bi radio po sličnom principu, a ugrađivao bi se direktno na vozilo – i istorija amortizera je započela. 
U godinama koje su dolazile firma je prerasla u multinacionalnu kompaniju i svetskog lidera u proizvodnji kako originalnih tako i rezervnih delova, poznatu pod imenom MONROE.

{youtube}84C_lpHwr7I{/youtube}

INBACO je ovlašćenii jedan od vodecih servisa u Srbiji za prodaju i ugradnju Monroe amortizera, gumenih nosača, delova trapa i ostalog proizvodnog programa Monroa.

Zahvaljujući kvalitetu, MONROE je postao prva ugradnja kod najvećih automobilskih giganata, kojima je namenjeno gotovo 55 odsto godišnje proizvodnje.
Za ovakve rezultate, kompanija je dobila i brojna priznanja proizvođača automobila od kojih izdvajamo samo neka :
BMW, DIMLER,VW, Nissan, Ford, Porsche, Volvo…
Kada je reč o tržištu rezervnih delova, paleta proizvoda pokriva gotovo 99 odsto svih poznatih marki i tipova vozila.
Potvrda kvaliteta je svakako i garancija u trajanju od 24 i 36 meseci bez obzira na pređenu kilometražu. 
Izrađeni po najsavremenijoj tehnologiji, MONROE amortizeri su namenjeni svim tipovima putničkih, terenskih i komercijalnih vozila. Uz dugogodiąnju garanciju, obezbeđena je i stručna ugradnja u ovlašćenim servisima.

MONROE ŠOLJE AMORTIZERA

– Produžava radni vek amortizera smanjujući buku i vibracije 
– Poboljšava držanje pravca, upravljanje i ponašanje vozila 
– Povećava performanse i sigurnost automobila 
– Laka instalacija

KYB (KAYABA) www.kyb.com je jedan od vodećih svetskih proizvođača amortizera I svetski lider u razvoju hidraulične tehnologije. Amortizeri KAYABA u potpunosti ispunjavaju svoju svrsishodnost, visok kvalitet opravdava dugogodiąnje liderstvo na trľiątu proizvodjača autodelova, gde u većini slučajeva, visoka performantnost nadmaSuje kvalitet proizvoda konkurentskih kompanija.


Inbaco je prvi radio promociju KAYABA amortizera u Srbiji i ovlašćen je za ugradnju i prodaju svih proizvoda ove fabrike.

Dugotrajnost, zadovoljstvo i sigurnost su sinonimi za amortizere KAYABA.

Paleta KYB proizvoda za evropsko tržište obuhvata šest vrsta amortizera:

KILEN je jedan od vodećih evropskih proizvođača opruga i može da ponudi širok asortiman proizvoda za putnička vozila, koji podrazumeva preko 600 tipova opruga, za većinu evropskih vozila. Snaga kompanije se ogleda u visoko razvijenoj proizvodnoj tehnologiji prema standardima prve ugradnje, a sam proizvod omogućava bolju stabilnost vozila, bolje prijanjanje vozila na putu, veću opterećenost vozila, kao i udobniju voľnju.  Celokupna Kilen proizvodnja zadovoljava standard ISO 9000. Sve opruge se proizvode u Svedskoj, jos od 1852. godine, a Inbaco je ovlašćen za distribuciju i ugradnju.

KILEN STANDARD OPRUGE namenjene su zameni oątećenih ili oslabljenih originalnih opruga. Proizvode se prema standardima prve ugradnje, od visoko-kvalitetnog hladno valjanog čelika.
KILEN CARGO OPRUGE specijalno su namenjene za vozila koja nose teret ili vuku prikolice, pri čemu je dozvoljena opterećenost za 40% veća nego kod standardnih …
CS – Germany proizvodi opruge za amortizere i opruge putem moderne tehnologije proizvodnje u čijoj osnovi je najnovija mašinska oprema i korišćenje nerđjajućih materijala hrom-silicijum ili hrom-vanadijum, što garantuje visok kvalitet proizvoda.
Federal MogulMOOG je svetski poznat proizvodjač sa raznovrsnim spektrom kvalitetnih proizvoda koji imaju poverenje klijenata širom sveta.
Federal Mogul je osnovni dostavljač proizvoda,usluga i rešenja za prvu i naknadnu ugradnju. Kao partner velikom broju uvoznika i trgovaca širom sveta već više od jednog veka održava liderske pozicije na tržištu razvijajući bogat asortiman proizvoda za potrebe novih generacija automobila.
Globalna mreža tehničkih centara sa visokokvalifikovanim personalom rasprostranjena je u SAD, Evropi i Aziji što omogućuje razradnju modernih i novih proizvoda.
Jedna od trgovačkih marki FEDERAL MOGUL-a specijalizovane u proizvodnji auto delova je marka MOOG nastala u SAD u toku 1919. godine danas je vodeća marka i u Evropi. Inovacije koje je uvela joj omogućuju ponudu svih delova šasije, delova sa boljim karakteristikama, bolji posao, duži vek trajanja I odličan kvalitet, a INBACO ovlascen za distribuciju i ugradnju.

Grupe artikala: Nosaci motora, Držači, Kraj spone, Nosači, Gumice za štanglu, Osiguravajuća navrtka, Štangle volana, Vezni stabilizator, Šelne za letve volana, Volanska veza, Štangla zadnja poprečna (dijagonalna).

DELPHY Automotive Systems je vodeći svetski proizvođač na tržištu automobilskih rezervnih delova. Nekada u sastavu General Motors-a, Delphi Automotive Systems, danas je samostalna kompanija sa preko 30 tehničkih centara i 200 proizvodnih lokacija u Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi.
Visoka tehnologija i decenije iskustva u proizvodnji originalnih auto delova, sada omogućavaju ponudu rezervnih delova po najvišim svetskim standardima i specifikacijama i kvalitetu jednakim prvoj ugradnji. Dokaz kvaliteta svakako su i najveći svetski proizvođači automobila, koje Delphi Automotive Systems snabdeva komponentama za prvu ugradnju. Samo neki od njih su: BMW, Audi, Mercedes, Peugeot, Ford, Volvo, VW, Fiat.
Svojim širokim asortimanom proizvoda, Delphi Automotive Systems pokriva preko 97% marki automobila svetskog voznog parka a
INBACO je ovlascen za prodaju i ugradnju.

Delphi Automotive Systems poznat je po proizvodima visoke tehnologije, komunikacijskim i sigurnosnim komponentama i proizvodima koji se smatraju Tehnologijom Budućnosti.
 

MEYLE proizvodi svojom preciznošću i vrhunskim kvalitetom, stvaraju osećaj sigurnosti i zadovoljstva u vožnji što doprinosi zadovoljenju najstrožih kriterijuma i najprobirljivijih kupaca širom sveta. U poslednjih nekoliko godina došlo je do značajnog povećanja reklamacija na delove iz prve ugradnje zbog smanjenog kvaliteta originalnih delova. Specifičnost kvaliteta MEYLE proizvoda rezultirana je posebnim pristupom na problematične tačke originalnih delova. MEYLE – inženjeri analiziraju modele vozila, kako bi uočili nedostatke u prvim mesecima od početka serijske proizvodnje, na osnovu toga isporučuju tehnički poboljšane alternative koji u pouzdanosti i izdržljivosti nadmašuju neadekvatne ili predimenzionirane originalne delove Ovi delovi s pravom nose dodatak “HD” (heavy duty) pored kataloškog broja dela a rezultat su vozila koja usled primene MEYLE-HD-delova nude duži vek trajanja i komforniju vožnju, a INBACO prodaje i ugradjuje u servisu.

OPTIMAL KG je osnovana u toku 1992 godine i nudi uspešno delove za kočioni uređaj i volan, motor i druge rezervne delove za automobile. Dinamika u kojoj se Optimal KG razvija godinama, pokazuje da je njena koncepcija za razvoj punovredna, koja se osniva na poverenju između snabdevača i klijenta. Intenzivni i otkriveni uzajamni rad sa klijentima je na prvom mestu što se tiče načina rada Optimal KG-a. Kvalitet proizvoda i visoki standard nuđenog servisa su ključ za udovoljavanje klijenata, a dostizanje visokog srandarda je jedan od prioriteta kompanije. Pomocu modernih komunikacionih sredstava i logistike kao I velike magacinske teritorije Optimal KG,a INBACO garantuje odličan servis i veoma dobru mogućnost dostave. Svi proizvodi su odličnog kvaliteta i odgovaraju evropskim i međunarodnim standardima koji se odnose na tržiše rezervnih delova kao napr. proizvodne norme TS 16949, QS 9000, VDA 6.1, ISO 9001:2000 i posebno GVO Nr. 1400/2002.

 OCAP S.p.A je italijanska kompanija specijalizovana za dizajn, unapredjenje, proizvodnju i distribuciju delova upravljačkog sistema i sistema ogibljenja za putnička i terena vozila. Ocap je fokusiran na aktivnoj saradnji i zajedničkim inženjerskim aktivnostima sa vodecim proizvodja-čima automobila u unapredjenju delova upravljackog sistema i sistema ogibljenja. Odlikuje se izuzetnim kvalitetom svojih proizvoda, što podrazumeva korišćenje tehnologije visokog standarda i 100% kontrolu kvaliteta sirovina i komponenti za izradu, što se u jakom intenzitetu odražava na upravljački sistem vozila. Bezbednost pri upravljanju vozilom uslovljena je stanjem delova trapa koji su izuzetno podložni habanju i oštećenju usled eksploatacije vozila a istovremeno utiču i na efektivnije i ekonomičnije upravljanje vozilom, zato je kvalitet odlučujući faktor koji treba uzeti u obzir pri izboru proizvodjača delova trapa. Garancija kvaliteta i preciznost izrade, doprineli su da OCAP stoji iza obilne palete komponenti prednjeg i zadnjeg vešanja kao i upravljačkog sistema na putničkim i komercijalnim vozilima evropskih i japanskih proizvodjača.Srertfikati kvaliteta : UNI EN ISO 9001:2000, UNI EN ISO 14001:2004, ISO/TS 16949:2002 Ocap je poslednjih godina osim tržišta aftermarketa, svoju poziciju učvrstio i na OEM tržištu, gde su u velikoj meri sjedne strane zastupljeni kupci proizvodjači najprestižnijih sportskih automobila, putničkih vozila i automobila za specijalne namene a s’druge strane su kupci najprestižnijih proizvodjača autobusa, teretnih i poljoprivrednih vozila (LAMBORGHINI, VW, AUDI, RENAULT, MASERATI, FERARI GROUP, DAF, IVECO, LDV, PIAGGIO, DAIHATSU…) Paleta proizvoda prodaje i ugradnje INBACA obuhvata: *viljuške, *spone, *krajeve spona i letve volana, *manžetne letvi volana, *kugle, *oscilirajuća ramena, *silen blokovi, *gumice za prednje i zadnje vešanje, *stabilizatori itd.

.

TEXTAR (TMD Friction) je osnovan 1913. godine u Kelnu od strane Engleske kompanije BBA GROUP PLC. Gotovo u isto vreme u Leverkusenu započinje sa radom fabrika frikcionih materijala koja proizvodi kočione obloge, lamele i kočiono remenje. Možemo slobodno reći da je TEXTAR kompanija koja se skoro jedan vek bavi isključivo razvojem i proizvodnjom kočionih sistema.

Od 1946. godine nakon obnavljanja proivodnje TEXTAR počinje sa ubrzanim razvojem. Uporedo sa proizvodnjom razvija se i imidž vrhunskih performansi najviše zahvaljujući čuvenim Mercedesovim „srebrnim strelama“ koje je TEXTAR snabdevao kočionim sistemima. Tokom druge polovine prošlog veka TEXTAR postaje globalni igrač sa proizvodnim pogonima u Evropi, Aziji i severnoj i Južnoj Americi. Posvećenost kvalitetu donela je impresivnu listu OE klijenata za teretni program ArvinMeritor, BPW, DaimlerChrysler (DaimlerChrysler, EvoBus), Irisbus, Iveco, Leyland, MAN, Neoplan, Paccar (DAF, Foden), Scania, Volvo (RVI, Volvo), VW kai i za putnički program BMW, Brilliance, Chery, Daewoo, DaimlerChrysler (Chrysler, Mercedes-Benz, Smart), Fiat Group (Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Lancia), Ford Motor Company (Aston Martin, Ford, Jaguar, Land Rover, Mazda, Volvo), GM (Chevrolet, Opel, Saab, Vauxhall), Honda, Hyundai-Kia, Mitsubishi, Porsche, Proton, PSA Group (Citroën, Peugeot), Renault/Nissan (Dacia), SAIC, Suzuki, Toyota/Lexus, VW Group (Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Rolls Royce, Seat, Skoda, VW).

2000-te godine tadašnji menadžment u saradnji sa HSBC bankom otkupljuje TEXTAR od osnivača BBA GROUP PLC. i formira kompaniju TMD Friction sa brendovima TEXTAR, Mintex i Don. 2001 godine novoformirana kompanija kupuje Rutgers automotive i na svoju listu brendova dodaje Pagid, Cosid i Cobreq.

Više o ovom proizvođaču možete pronaći na www.textar.com

Inbaco d.o.o. kao kompanija koja je svesna da je kvalitet neminovni imperativ u svim sklopovima – a naročito u kočionim sistemima, vrši distribuciju TEXTAR kočionih komponenti za teretni program.
 

FERODO kao deo korporacije Federal Mogul je svetski poznat proizvođač sa raznovrsnim spektrom kvalitetnih proizvoda koji imaju poverenje klijenata širom sveta.Federal Mogul nudi proizvode, usluge i rešenja za prvu i naknadne ugradnje. Kao partner velikom broju uvoznika i distributera širom sveta, već više od jednog veka održava lidersku poziciju na tržištu razvijajući bogat asortiman proizvoda za potrebe novih generacija automobila.
Globalna mreža tehničkih centara sa visokokvalifikovanim personalom rasprostranjena je u SAD, Evropi i Aziji što omogućuje razvoj modernih i novih proizvoda.
FERODO, “prvo ime kod kočnica“ stvoreno je je u Engleskoj u toku 1897 godine i pokreće razvoj frikcionih materijala ka novim i modernim oblicima. Danas se proizvodi FERODO proizvode na taj način da prevazilaze specifičnost artikala za originalnu ugradnju obezbeđujući:
Sigurni kočioni sistem
Duže trajanje proizvoda
OE tehnologije i moderna rešenja za svakodnevnu upotrebu
i prodaju sa ili bez ugradnje u INBACO doo.

TRUSTING-ov Spektar proizvoda – homokinetički zglobovi, kočioni diskovi, hidraulični cilindri, i dr. je najširi takvog tipa na međunarodnom tržištu. i veliki deo proizvoda je homologiziran prema TUV. Nakon dobijanja standarda ISO9002 1997. godine TRUSTING uvodi mnogo poboljšanja u proizvodnom procesu da bi se poboljšao kvalitet proizvoda a 2003. godine kompanija dobija i sertifikat 9001:2000. Sertifikovanje ima veliki značaj za jednu vodeću kompaniju kao sto je TRUSTING zato što se to odražava na kompletnu biznis strategiju kompanije, osnovni ciljevi postaju neprestano poboljšanje kvaliteta i zadovoljstvo klijenata. Kompjuterizovani procesi u fabrici I magacinama daju predpostavu za brzu i tačnu dostavu. Partnerstvo između različitih biznis kategorija TRUSTING-a i profesionalizma personala-garantuju poboljšanje kvaliteta kako proizvoda tako i kvaliteta usluge. Sertifikat ECE R-90 nerazdvojni deo direktive 98/12/EU Evropske unije naziva proizvode TRUSTING-a originalnim delovima.

GKN je vodeći svetski snabdevač automobilskih komponenti i sistema. Vodeća pozicija na tržištu se zasniva na jakom inžinjerskom nasleđu, kao i na 21000 zaposlenih u preko 30 zemalja.

Efikasna i bezbedna transmisija snage, od motora do točkova, je osnova svakog motornog vozila. Osovine su vitalni delovi tog sistema, i GKN je snabdevač broj jedan vodećim svetskim proizvođačima vozila. GKN je snabdevač svetski najšireg asortimana homokinetičkih zglobova, manžetni i poluosovina.

UFI je, sa više od 30 godina iskustva, dokazao da je strateški partner glavnim svetskim proizvođačima automobila. Širok asortiman proizvoda garantuje visok nivo performansi i kompletnu pouzdanost, kako na tržtu originalne ugradnje, tako i na tržištu rezervnih delova. Visok nivo profesionalizma, konstantan razvoj i nadogradnja proizvoda, rad u različitim industrijskim sektorima, dugoročno iskustvo, čine UFI jednim od lidera u industriji proizvodnje filtera. UFI proizvodi filtere ulja, vazduha i goriva za  sva putnička i komercijalna vozila.

Sa preko 30 godina iskustva, Trusting je Evropski lider u Kočionim komponentama zahvaljujući kvalitetu proizvoda i kontinuiranim istraživanjima u području novih tehnologija. Trusting je prvi Evropski proizvođač koji je izbacio azbest iz svoje proizvodnje.
Asortiman Trusting kočionih pločica i paknova je jedan od najbrojnih na međunarodnom tržištu evropskih i azijskih vozila. Najveći deo ovog asortimana ima TUV homologaciju.

SKF je vodeći svetski snabdevač proizvodima, rešenjima i uslugama u oblasti kotrljajućih ležajeva i zaptivki. Osnovne kompetitivne prednosti obuhvataju tehničku podršku, usluge u održavanju, praćenju stanja i obukama. SKF takođe drži rastuću i važnu poziciju u tržištu linearnih proizvoda, visoko preciznih ležaja, obradnih vretena, usluga reparacija obradnih vretena za mašinsku industriju, sistema podmazivanja i dokazani je proizvođač čelika za ležaje. 

SKF proizvodi sve vrste ležaja – od najjednostavnijih jednoredih kugličnih, do najkomplikovajih kompleksih HUB ležaja.
Vama i Vašem mehaničaru će u jednoj kutiji biti dostupno sve što je potrebno da bi Vam kvalitetno bio zamenjen ležaj točka – od zaptivki, ležaja, do najmanjih delova potrebnih za zamenu svakog specifičnog dela. Ne gubite vreme, kupite sve u jednoj kutiji!

SKF PUMPE ZA VODU – tokom svog radnog veka , automobilska pumpa za vodu potisne kroz rashladni sistem motora nekoliko miliona litara rashladnog fluida. Zato je pumpa za vodu jedan od kritičnih agregata motora.
SKF AquaMax je dizajnirana tako da obezbedi adekvatan protok i pritisak u svim uslovima vožnje, a završna obrada propelera u prepoznatljivoj plavoj boji, pozajmljena iz aero-tehnologije, obezbeđuje dodatnu zaštitu od korozije. Jedinstveni dizajn zaptivki eliminiše mogućnost curenja i produžava radni vek pumpi.


SKF u svom sastavu ima 100 proizvodnih jedinica ąirom sveta. Sa sopstvenim prodajnim kancelarijama u 70 zemalja, mrežom od oko 15.000 autorizovanih distributera i dilera, elektronskim poslovanjem i globalnim distributivnim sistemom, SKF je uvek dostupan svojim korisnicima za snabdevanje kako proizvodima, tako i uslugama.

LUK RepSet linija je kompletna linija setova kvačila za sva putnička i laka komercijalna vozila. Kada instalirate Luk RepSet, instalirali ste kvačilo najviseg kvaliteta na trzistu rezervnih delova. Luk kvačila podležu rigoroznim testovima pri svakom koraku proizvodnog procesa, od delova seta do testiranja finalne montaže seta.
Set obuhvata sledeće komponente:
–  Potisna ploca – Korpa
–  Lamela
–  Potisni- druk – lager

 GATES kao prva ugradnja kod najpoznatijih svetskih proizvođača automobila, visok kvalitet proizvoda kao i brza isporuka, su ključni faktori koji kvalifikuju Gates kao vodećeg svetskog proizvođača remenja i creva.
Svi Gates-ovi proizvodi zadovoljavaju ili čak prevazilaze zahteve za prvu ugradnju, tako da je u automoto industriji ime Gates sinonim za prvoklasan proizvod koji zadrľava sve svoje karakteristike u različitim radnim uslovima.
Sve Gates-ove fabrike u Evropi imaju ISO 9002 sertifikat, kao i QS-9000 sertifikat dodeljen od Forda, GM i Chryslera.

Zahvaljujući dobroj i dugoročnoj saradnji sa Gates-om, INBACO svojim kupcima moze da ponudi sirok asortiman proizvoda, brzu isporuku, ugradnju, komercijalnu tehničku i marketinsku podrsku.

Castrol motorno ulje

Castrol je dobavljač proizvoda namenjenih skoro svim vrstama vozila. Široka ponuda Castrol ulja visokog kvaliteta je rezultat više od 100 godina iskustava u usavršavanju sredstava za podmazivanje, koja podležu ekstremnim testovima u auto-moto sportovima i tokom obaranja rekorda brzine.
Naąa ponuda Castrol proizvoda obuhvata:

– motorna ulja za putnička i laka dostavna vozila
– maziva za poljoprivrednu mehanizaciju
– ulja za mehaničke i automatske menjače
– ulja za diferencijale i druge sklopove
– kočione tečnosti
– hidraulična ulja
– masti
– servisni proizvodi
– ulja za motocikle
– ulja za plovila
– vrtni program


Mobil
je jedan od najcenjenijih brendova za motorna ulja u svetu, posebno kada su u pitanju superiorne proizvodne tehnologije i najnapredniji proizvodi za motore vozača koji svojem motoru žele najbolje. I u INBACU Mobil je sinonim za motosport u kojem se performanse vrhunskih ulja najviše cene i vide. U poslednjih 10 godina u automobile je uvedeno više noviteta nego ikada prije. Uz bogatu istoriju i sadašnje prisustvo Mobila na trkačkim stazama širom sveta, dolazi ogromno iskustvo i znanje u proizvodnji motornih ulja. 

Omogućavaju:

  • nenadmašnu zaštitu motora
  • izvrsne performanse na vrlo niskim u vrlo visokim temperaturama
  • unapređenu zaštitu protiv stvaranja sluzi, čađa i ostalih štetnih taloga
  • u posebnim gradacijama, izvrsnu uštedu u potrožnji goriva

 
Mobil motorna ulja

Total je u svetu četvrta po redu najveća kompanija za javnu trgovinu integrisana za ulje i gas, sa poslovanjem u više od 130 zemalja u rasponu svih stanovišta industrije petroleja, uključujući oblasti istraživanja nafte i gasa, razvoj i proizvodnja, tečni prirodni gas i prerade, marketing, prodaja i otprema sirove nafte i naftnih proizvoda.
Total je takođe proizvođač svetske klase u hemikalijama (osnovne hemikalije: hemijski proizvodi proizvedeni iz nafte i veštačka đubriva, i specijalnost: obrada kaučuka, smole, veziva i galvanizovanje) i ima poslove u rudnicima uglja i grani proizvodnje energije. U dodatku Total pomaže u obezbeđivanju budućnosti energije posredstvom svoje posvećenosti u razvijanju obnovljive energije, kao što je vetar, solarna energija i energija dobijena osvetljavanjem električnih ćelija i alternativnih goriva, sa više od 95,000 zaposlenih širom sveta.

ELF ULJA – Pojačajte performanse vašeg vozila dok povećavate njegov vek trajanja.
Izbor pravog ulja je danas mnogo važniji nego ikada do sada. ELF-ova ulja su specijalno formulisana da odgovaraju i premašuju specifikacije za današnja vozila (API, ACEA, SAE…) i motora sa visokim performansama.
Kao snabdevač glavnih događaja kao što su Formula 1, Moto GP, Pariz Dakar i karting, ELF upotrebljava tehnologiju proverenu na trkačkoj stazi da bi razvio sintetička motorna ulja za vozila današnjice.

MANN+HUMMEL je korporacija sa 70 godina dugom tradicijom. Osnovana je u Nemackoj blizu Študgarta. Od osnivanja postavili su pred sebe dalekosežne ciljeve i visoke standarde, što im je osiguralo siguran i snažan rast.MANN+HUMMEL je dugogodišnjim trajanjem, stalnim unapredenjima proizvoda, širenjem asortimana u skladu sa potrebama tržišta steklo je poverenje kupaca. Zato je danas MANN+HUMMEL jedan od lidera na svetskom tržištu filtera.Filteri koje proizvodi kompanija MANN+HUMMEL bez sumnje zadovoljavaju kljucne kriterijume: nacionalne i internacionalne standarde, ispitne norme proizvodaca vozila, interne norme ispitivanja unutar korporacije MANN+HUMMEL, pravne propise, kao i Vaše standarde.

 

Pomocu ovih metoda kvalitet i funkcionalnost proizvoda je osiguran, što se potvrduje kroz partnerske odnose sa svim vecim svetskim proizvodacima vozila. Kao prva ugradnja MANN FILTERI se javljaju kod vozila IVECO, JOHN DEERE, MAN, MERCEDES BENZ, SCANIA, FIAT, AUDI, BMW, OPEL, FORD, SAAB, SEAT, PEUGEOT, RENAULT, TOYOTA, VW, BOSCH i ostali.

  • Ulja
  • Goriva
  • Vazduha
  • Kabine

MANN filteri ulja osiguraravaju besprekoran rad svakog motora. Ulje ima višestruku zaštitnu funkcju, ali vozaci moraju biti svesni cinjenice da ulje mora biti optimalno filtrirano. Kvalitetan filter ulja omogucava efikasno uklanjanje ugljena , rde i metalnih opiljaka iz kružnog toka ulja. Na taj nacin motorno ulje dugo zadržava cistocu, a time i svoje pozitivne karakteristike. Poseban kvalitet MANN papira garantuje 100% odvajanje necistoca, i time utice na optimalan rad motora vozila.

Osnovni zahtev svakog vozaca je savršen rad motora. Redovnom zamenom filtera goriva, uticacete na smanjenje potrošnje goriva. MANN filteri uklanjaju neželjene zagadivace kao što su prašina, rda i voda, i štite motor od habanja i korozije. Ugradnjom ovih filtera obezbedujete najviši stepen filtracije, cime osiguravate i ocuvanje sistema za ubrizgavanje. MANN+HUMMEL je primenio najviše standarde pri izradi, i time obezbedio prevenciju pucanja filtera i isticanja goriva.MULTICOMPANY je odlucio da Vam ponudi filtere goriva najvišeg kvaliteta kako biste na najbolji nacin zaštitili Vaše vozilo i uživali u maksimalnim performansama motora.

MANN filteri za vazduh imaju funkciju visoke efikasnisti filtracije vazduha i zaštite motora od štetnih cestica prašine, polena, peska, cadi i vode. Svojim visokim performansama MANN filteri omogucavaju ispravan protok vazduha i obezbeduju da samo cist vazduh dospeva u komoru za sagorevanje. Optmalna nepropusnost nabora i geometrija papira MANN filtera, garantuje 100% funkcionalnost izmedu svakog intervala zamene.

Prašina, izduvni gasovi, spore, bakterije, polen i razne druge cestice zagaduju unutrašnjost kabine vozila. Ugradnjom MANN filtera kabine spreciava se štetni uticaj vanjskih zagadenja i otklanja sve neugodne mirise koji ulaze u kabinu. Kombinacijom elektrostatickog i mehanickog privlacenja doprinose MANN filteriprivlace elektronski nabijenie cestice necistoce, a timedoprinose cistijem vazduhu tokom celog intervala korišcenja. Pri kupovini ovih filtera dobija se detaljno uputstvo za njihovu ugradnju. Ugradnja je laka i brza i time je omogucena jednostavna montaža i zamena.

 

O Clean-u

 

ISTORIJA
 
DELGROSSO S.p.A je osnovana 1951. god, od strane Maria Delgrossa i dan danas je u vlasništvu Delgrosso familije.
Od 1960. god, kompanija Delgrosso se bavi proizvodnjom i prodajom filtera za motorna vozila.
Od kraja 1979. god, prateći period rasta i razvoja asortimana filtera ulja, vazduha i goriva, kompanija se pretstavlja pod brendom CLEANFILTERI. Tokom kasnijih godina, kontinuiranim tehnološkim razvojem, kompanija je osigurala raznovrstan i pouzdan asortiman proizvoda i ponudila ga Evropi.
U Torinu je baza kompanije, sedište i tri proizvodne jedinice i prostire se na 15000 m².
Svi procesi na svim nivoima Delgrosso S.p.A su vertikalno organizovani, od visoke tehnologije i automatizacije, preko proizvodnje i testiranja, od nabavke materijala do skladištenja završnih proizvoda i od prodaje do isporuke.
Delgrosso S.p.A je dobro pozicionirana na internacionalnom tržištu, zahvaljujući ispunjenju svih interesa klijenata, uslužnom zadovoljenju svih njihovih potreba i ispunjenju najviših standarda tržišta.
Kompanija sarađuje sa velikim brojem proizvođača vozila i mašina u razvojnom programu proizvodnje filtera ulja, vazduha, goriva i polena, i ponosna je na nove tehnologije koje su otkrivene.
Najveći proizvođači u auto industriji diktiraju standarde i zato kvalitet i garanciju kompanija zasniva na standardu UNI. TS 16949.
Zahvaljujući istraživanjima, CLEAN je visoko pozicioniran među top proizvođačima filtera ulja, goriva, vazduha i polena, za aftermarket sektor. Brend CLEAN konstanto raste i zauzima mesto na internacionalnom tržištu.

 

STRATEGIJA
 
CLEAN je stekao svoju reputaciju na fleksibilnosti i preciznosti da ponudi pouzdanu usluga klijendima.
Zahvaljujuči visokoj tehnologiji i logističkoj ekspertizi kompanija garantuje najviši kvalitet aftermarket i OEM proizvoda.
Magacin pokriva više od 2000 m², sa više od 2000 paletnih mesta.
Kako bi se pokrilo kompletno tržište, CLEAN proizvodi filtere za sva vozila evropske, američke, japanske i koreanske proizvodnje.
 
FILTER VAZDUHA
 
Filter vazduha je ključ zaštite motora. U slučaju da motor nema dobar filter, prašina i prljavština mogu da izazovu velika oštećenja i veliku prljavštinu goriva. CLEAN filteri vazduha svojim filtriranjem 99% štiti od prljavštine i prašine i sprečava skupe konsekvence. CLEAN istraživački tim, razvio je visok nivo filtracije koristeći vlakna celuloze i sintetičkih materijala dobijajući veću efikasnost i dugotrajnost. Napredna konstrukcija filtera i upotrebljeni materijali nude OE kvalitet na koji se klijenti mogu osloniti.
 
 
FILTER ULJA
 
CLEAN proizvodi visoko kvalitetne dugotrajne filtere koji prouzrokuju veću otpornost motora i održavaju kvalitet ulja. Asortiman CLEAN filtera ulja podrazumeva filtere sa navojem i nove ekološke filtere. Nova generacija ekoloških filtera optimizrana je da zauzima manje prostora i pruža bolje performanse u radu. Svi ekološki filteri su isključivo za jednokratnu upotrebu.
 
 
FILTER GORIVA
 
CLEAN je razvio visoke performanse filtera sa visokim standardima koji prate konstantan razvoj sistema za dizel gorivo.
 
Osnovni zadatci filtera za dizel su:
·        čišćenje prljavštine i otpadaka iz goriva
·        separacija vode iz goriva
·        detektovanje vode u gorivu
 
Filteri za benzin odstranjuju odpatke iz benzina. Zahvaljujući visokoj moći zadržavanja, CLEAN filteri omogućuju visok nivo filtracije i iz tog razloga su idealna zaštita injection sistema.
 
 
FILTER POLENA
 
CLEAN filteri kabine odstranjuju sav polen i ostale nepoželjne čestice, kao i štetne gasove, koji mogu proći i koncentrisati se do neželjenog nivoa u vozilu.
Zagađenost vazduha u vozilu može prouzrokovati alergiju, glavobolju i stanja koja ugrožavaju zdravlje. CLEAN filteri nude pravu soluciju za rešenje ovih problema.
Čestice polena i prašine nekada su nevidljive ljudskim okom, CLEAN filteri garantuje nepropuštanje tih čestica.
U pakovanju filtera se nalazi i uputstvo koje omogućava lakše i brže montiranje. Ovi filteri moraju da se menjaju redovno kako bi stanje u vozilu bilo odgovarajuće.
 
 
NAGRADE I STANDARDI
 
1995. god, prva nagrada je došla sa sertifikatom o saglasnosti sa standardom UNIES9001:2000.
Sledeći cilj je ostvaren 2004. god, sa sertifikatom o saglasnosti standarda ISO/TS16949:2002, koji je jedan od najviših standarda u automobilskoj industriji.
U skladu sa ovim standardima kompanija je razvila kvalitetan menadžment po ISO9001:2000.
Ove nagrade garantuju brigu, pažnju na konstantno unapređenje, dokazivanje i ispunjenje svih najvažnijih faktora kako bih klijentima pružili satisfakciju.
 

 


 

DELOVI VISOKOG KVALITETA PROIZVEDENI U KINI :

 

– HORN  alt

 Nosači motora, menjača, balans štangli, i nosača amortizera, uključujući i silen blokove ovaj brend je svojim kvalitetom naročito u vezi guma metal, dokazao da može da zadovolji i naj probirljivija tržišta, kako u zemlji tako i u inostranstvu. 

 

– SBB alt

 

Brend koji u svojoj ponudi nudi amortizere: vešanja, gepeka i haube. Pored amortizera SBB u svojoj proizvodnji nudi i vodene pumpe. Amortizeri SBB brenda uradjeni po vrhunskim standardima, doprineće da njihovom ugradnjom poboljšate udobnost i stabilnost vozila.

Vodene pumpe u SBB brendu izradjene od visoko kvalitetnih materijala doprineće, dobrom protoku rashladne tečnosti a samim tim i u sve ukupnom sistemu hladjenja u dobrom i dugotrajnom radu motora.

 

– GENC   alt

Kompletan program upravljanja i vešanja za sve tipove vozila čini da delovi (spone,kugle,ramena i letve) svojim kvalitetom doprinose opštoj sigurnosti vozila na kojem su ugradjeni. Sve ovo ptkrepljuje ogroman broj zadovoljnih kupaca što izdvaja GENC u sam vrh sličnih brendova.

– ITN  alt

 Unutrašnji i spoljni zglob za poluosovinu, Kraj spone, Sipke letve volana, Ležaji za prednje i zadnje glavčine, Nosači, Aksijalni ležaj kvačila, Pumpa za vodu, Kočioni diskovi, Poluosovine, Pakne,Električna pumpa za gorivo, Hladnjak, Amortizeri, Amortizeri prednje haube, Metalni nosači, Mehaničke letve volana, Hidraulična letva za volan, Amortizer za gepek,Stabilizatori, Glavčina prednja i zadnja, Kugle,

 

 

 

CLEAN je stekao svoju reputaciju na fleksibilnosti i preciznosti da ponudi pouzdanu usluga klijendima.
Zahvaljujuči visokoj tehnologiji i logističkoj ekspertizi kompanija garantuje najviši kvalitet aftermarket i OEM proizvoda.

Magacin pokriva više od 2000 m², sa više od 2000 paletnih mesta.

Kako bi se pokrilo kompletno tržište, CLEAN proizvodi filtere za sva vozila evropske, američke, japanske i koreanske proizvodnje.

Ostavite odgovor